Dieren te koop

 • Lievenoogen fokstieren te koop

  Lievenoogen Nani:

     

  Vader van Lievenoogen Nani is Cowporation Lion (v. Ampertaine Elgin uit Ampertaine Harriet), bekend in Groot Brittannië.

  Moeder Erina is tevens de moeder van Lievenoogen Henk, de Preferente stier die in Zwolle 2013 als jonge stier kampioen in zijn klasse is geweest en daarna een aantal jaar goed gefokt heeft bij ons.

  U bent altijd welkom om de stier te komen bekijken, adres: Blake Beemd 10 6027 NM Soerendonk

  Bellen kan naar Nico 0626794741 of mailen nicovanlievenoogen@gmail.com

  Lievenoogen: Blake Beemd 10 6027 NM Soerendonk

  Bellen kan naar Nico 0626794741 of mailen nicovanlievenoogen@gmail.com

 • Jonge Limousin dekstieren te koop uit Franse en Engelse bloedlijnen

  Bij Cowporation in ALBLASSERDAM zijn er een paar jonge fokstieren te koop die allemaal een degelijke afstamming hebben. De jonge stieren zijn zeer goed ontwikkeld en goed bevleesd en hebben tevens een goede score voor afkalven.

  Een greep uit onze jonge fokstieren:

  Cowporation Manoir; v. Ampertaine Gigolo en uit een van onze beste koeien Claeys Iffy. Cowporation Manoir is een groot ontwikkelde stier van circa 10 maanden (geb. 31 okt 2016) met veel volume en breedte, met een zeer correcte conformatie.

  Cowporation Master; v. Ironstone Gandi en uit Cowporation Irish, dochter van Nederlands kampioen Claeys Feride en die van jongsaf prijzen wint op de nationale keuring. Cowporation Master is een lange stier, goed ontwikkeld en met veel vlees en rondingen, breed van voor tot achter en met name zijn kruis heeft opvallend mooie rondingen. De jonge stier Cowporation McFeride komt uit dezelfde bloedlijnen, is ingeschreven voor de Show & Sale van oktober as. in Carlisle, UK.

  Cowporation Mammoth; v. Ampertaine Gigolo en uit Claeys Esmee, die al jaren succesvol debuteert op nationale keuringen. Diverse afstammelingen van Claeys Esmee en volle broers en zussen van Cowporation Mammoth zijn verkocht in Engeland en Noord-Ierland en behaalde onlangs nog prijzen op de Balmoral show van 2017 in Noord-Ierland. Cowporation Mammoth is een super vleesstier, een en al bespiering, breedte en rondingen.

  Hieronder een paar foto's van de ouders en afstammelingen:

  U kunt tevens een kijkje nemen in onze splinternieuwe stal, die op een haar na wordt opgeleverd. Een afspraak kan gemaakt worden met Teus Dekker, 0655376021 of per e-mail: tdekker@cowporation.nl

  Teus Dekker

  Kortland 42

  2954 LD  Alblasserdam

  mobiel: 0655376021

Advertentie Adverteer bij ons!