Jan Hardeman nieuwe voorzitter Limousin Stamboek Nederland

in algemeen

Afgelopen zaterdag 1 april 2023 werd tijdens de Algemene Ledenvergadering in Lunteren Jan Hardeman benoemd als nieuwe voorzitter van het Limousin Stamboek Nederland.

Na stemming onder de aanwezige leden, door middel van handopsteking, werd Jan Hardeman met grote meerderheid gekozen als voorzitter. Er waren geen tegenkandidaten.

De kersverse voorzitter gaf in zijn openingsspeech aan te streven naar weer één Limousin Stamboek in Nederland. Hij doelde daarmee op samenvoeging van de 2 nu nog naast elkaar opererende verenigingen in Nederland.

Op de Algemene Ledenvergadering werd tevens afscheid genomen van Teus Dekker, welke 9 jaar voorzitter was van het stamboek. Teus Dekker werd namens alle leden door bestuurslid Danie Venter toegesproken en bedankt voor alle inzet en innovatie doorgevoerd in het Limousin Stamboek.

Teus werd verrast met een plaquette en een prachtig boeket. De vertrekkende voorzitter gaf in zijn dankwoord aan vereerd te geweest om te zijn voorzitter te mogen zijn van het stamboek. Hij dankte voor het vertrouwen en samenwerking en kijkt terug op een geweldige periode. Teus Dekker wenste Jan Hardeman veel succes en feliciteerde hem met zijn benoeming.

Op de gezellige Algemene Ledenvergadering werd tevens Martien Vroomans geïnstalleerd als algemeen bestuurslid van de Limousin Stamboek Nederland. Martien gaf aan zijn kennis en kunde in te willen zetten ten gunste van het stamboek.