Online COT stierenveiling op 26 maart

in algemeen

Op 26 maart  wordt door het COT de gebruikelijke voorjaarsveiling van fokstieren gehouden. De veiling wordt dit keer weer online gehouden. U kunt de veiling website vinden onder www.cot-stierenveiling.nl.

Gegevens zoals gewichten, binnenbekkenmaten en technische keuring gegevens zijn bekend. Verder zijn de dieren IBR & Lepto vrij en zijn BVD vrij op dier niveau. Voorafgaand aan de veiling worden er een kijkdag op 19 maart (11:00-16:00) gehouden op het COT in Laren. Het adres van het COT is Beuzelshoek 2, 7245 VR, Laren (G). Hier kunt u de stieren in levende lijve bewonderen!

Deze veiling wordt online gehouden op www.cot-stierenveiling.nl.

Bezoekers en/of bieders voor deze online veiling dienen de genoemde website in de gaten te houden om zich te registreren. Bezoekers dienen bij het registreren hun NAW gegevens, geldig e-mail en telefoonnummer te vermelden en bieders dienen behalve deze gegevens ook hun geldige bedrijfsnaam, UBN nummer, KvK nummer, BTW nummer en IBAN nummer te vermelden. Zodra u heeft geregistreerd worden uw gegevens geverifieerd en ontvangt u een e-mail met een instructie om in te loggen op de veilingsite.