Online COT stierenveiling op 02 oktober om 14:00

in algemeen

Op 02 oktober om 14:00 uur wordt door het COT de gebruikelijke najaarsveiling van fokstieren gehouden. De veiling wordt dit keer weer online gehouden. U kunt de veiling website vinden onder www.cot-stierenveiling.nl. Het betreft een 10 tal fokstieren; 9 Blonde stieren en 1 Limousinstier die op het COT zijn getest en zijn opgenomen in de stamboeken. Gegevens zoals gewichten, binnenbekkenmaten en technische keuring gegevens zijn bekend. Verder zijn de dieren IBR & Lepto vrij en zijn BVD vrij op dier niveau. Voorafgaand aan de veiling worden er twee kijkdagen gehouden op het COT in Laren op 12 en 19 september van 13:00 tot 16:00 uur. Het adres van het COT is Beuzelshoek 2, 7245 VR, Laren (G). Hier kunt u de stieren in levende lijve bewonderen! Wij verzoeken de kijkers dringend om tijdens deze middagen stipt de anderhalve meter afstand te honoreren.
Meer informatie over de Limousinstier kunt u vinden op: http/limousin-stamboek.nl/dieren-te-koop/  en de Blonde stieren kunt u vinden op https://www.blondestamboek.nl/nw-24952-7-3804143/nieuws/video_bac-veilingstieren.html

Deze veiling wordt online gehouden op www.cot-stierenveiling.nl.

Bezoekers en/of bieders voor deze online veiling dienen vanaf 21 september de genoemde website in de gaten te houden om zich te registreren. Bezoekers dienen bij het registreren hun NAW gegevens, geldig e-mail en telefoonnummer te vermelden en bieders dienen behalve deze gegevens ook hun geldige bedrijfsnaam, UBN nummer, KvK nummer, BTW nummer en IBAN nummer te vermelden. Zodra u heeft geregistreerd worden uw gegevens geverifieerd en ontvangt u een e-mail met een instructie om in te loggen op de veilingsite.