Opkomst LSN najaarsexcursie boven verwachting

in algemeen

De najaarsexcursie werd met name getekend door een ongekend hoog aantal deelnemers!

  

De najaarsecursie was een interessante dag met een bezoek aan twee splinternieuwe vleesveestallen. Deze gezellige dag werd niet alleen druk bezocht door veel LSN leden met hun partners, maar er waren ook een aantal belangstellenden aanwezig. ’s Morgens werd een bezoek gebracht aan Cowporation met onder andere vooraf een leerzame presentatie door Dennis Kleinkoerkamp van voerleverancier ForFarmers, de presentatie kunt u hier downloaden: presentatie ForFarmers LSN 29 nov 2018

Exclusief voor aangesloten leden van Limousin Stamboek Nederland heeft ForFarmers een actie met een looptijd tot 1 maart 2019. Bij de eerste bestelling (of eerstvolgende bestelling van reeds bestaande klanten van ForFarmers) voor 1 maart 2019 van een pallet/bigbox Vita Floc Allmash (super allmash voor kalveren) of minimaal 2 ton mengvoer in bulksilo geblazen wordt éénmalig een gratis likemmer Univit Balans of zak Univit Balans verstrekt. Deze bestelling graag doorgeven via Dennis Klein Koerkamp +31 6 22 89 68 51 of dennis.kleinkoerkamp@forfarmers.eu.

Aansluitend verzorgde Teus Dekker een complete rondleiding door de imponerende geautomatiseerde stal met daarna een heerlijke lunch. ’s Middags ging de reis met comfortabele toerbus naar de splinternieuwe en vooral prachtige authentieke stal van Limoweide, waarbij Jan hardeman de rondleiding verzorgde en waarna hij na afloop hoogst persoonlijk voor het complete gezelschap een fantastische biefstuk bakte in zijn gezellige stalrestaurant.

Uw LSN Stamboekbestuur