Even voorstellen; nieuwe sponsor! ForFarmers

in algemeen

Het doet het bestuur van LSN genoegen om ForFarmers als nieuwe sponsor te introduceren!

ForFarmers (Lochem, Nederland) is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij.

ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde agrarische sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals.

Met een afzet van circa 9,6 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is ForFarmers marktleider in Europa. ForFarmers heeft productievestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In 2017 had ForFarmers 2.325 medewerkers en bedroeg de omzet ruim € 2,2 miljard.

Als vleesveehouder weet u als geen ander dat de gezondheid van uw dieren en optimale voerbenutting hand in hand gaan. Het uitgekiende assortiment voeders van ForFarmers Feed2Meat en de kennis en ervaring van onze vleesveespecialisten vormen de basis voor gezonde groei van uw dieren in elke fase. Met als resultaat: gemakkelijk werken en het hoogste saldo per dierplaats.

  

Feed2Meat

Topkwaliteit vleesvee is het resultaat van uw vakmanschap en een uitgekiend rantsoen dat precies past bij uw doelen en uw dieren. Met ons speciaal voor luxe vleesvee ontwikkelde Feed2Meat-assortiment en het deskundige advies van onze vleesveespecialisten kunt u gaan voor optimale groei, gezonde dieren, hoge vleeskwaliteit en een uitstekende voerbenutting. Dat werkt ronduit plezierig!

Het Feed2Meat-assortiment van ForFarmers bevat producten die speciaal zijn ontwikkeld voor luxe vleesvee. Kenmerkend voor dit assortiment zijn de pure en onbewerkte grondstoffen. Ze zorgen voor een trage vertering en zijn dus zeer veilig voor de pens.

Het assortiment biedt voor ieder wat wils: bij de berekening van het rantsoen wordt rekening gehouden met uw bedrijfsdoelstelling, dierras, ruwvoerkwaliteit en gebruik van eventuele bijproducten. Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstelling kiest u voor de Prima- of Maximareeks.

•    Maxima: in de Maxima reeks vindt u de juiste brok voor een maximale dierprestatie.

•    Prima: in de Prima reeks vindt u voeders tegen een scherpe prijs

Ga met onze luxe vleesvee voeders voor:

  • Optimale groei
  • Gezonde dieren
  • Goede vleeskwaliteit
  • Hoge voerbenutting

Met het Feed2Meat assortiment werkt u beter!