Even voorstellen! Nieuwe sponsor: Vleesveevoer.nl

in algemeen

Met genoegen stelt het Limousin Stamboek Nederland aan u een nieuwe sponsor voor:

 

Voerwaarts BV

Vleesveevoer.nl

Speciaal voor de kleinschalige vleesveehouderij en houder van speciale runderrassen heeft het bedrijf Voerwaarts BV de webshop vleesveevoer.nl opgericht.

Voor de kleinschalige vleesveehouderij is de beschikbaarheid van de juiste voeders in zakgoed of kleine hoeveelheden niet altijd eenvoudig. De voeders van de grote voerfirma’s zijn daarentegen vaak gebaseerd op de aanwezigheid van snijmais en op rassen die een hoge groei moeten en kunnen realiseren.

 

voerwaarts kalverenvoer  Kalvervoer.nl

Vleesveevoer.nl richt zich op levering van zakgoed en specifieke 1000 kg BrokBoxen. Leveringen zijn vanaf 250kg in geheel Nederland mogelijk. De producten worden geleverd via een transportbedrijf en worden gelost met een laadklep en pompwagen. Het assortiment bestaat onder meer uit mineralen, likstenen, likemmers, rundveekoeken, gespecialiseerde voeders per rastype, biestvervangers, melkpoeders voor vleesvee, GMO-vrije voeders voor opfok en afmesten, mineralenbrokken, zoogkoeienbrokken, etc. Neemt u gerust een kijkje op onze website.

GMP plus     EU biologisch logo

Voerwaarts speelt met vleesveevoer.nl in op de specifieke behoeften per runderras. Zo zijn er voerschema’s te vinden voor veel voorkomende vleesveerassen en de zwaar bevleesde rassen, maar juist ook voor trager groeiende rassen zoals Lakenvelders, Brandrode runderen of Herefords.

Voerwaarts BV is een jong bedrijf met een kleine mengvoederfabriek. Het bedrijf van eigenaren Rob Nieuwenhuis en August Offenberg richt zich op specifieke diervoeders. Beide zijn geboren en getogen op de boerderij en hebben een brede interesse in de wereld van herkauwers en hun voeding met ruime ervaring. Rob Nieuwenhuis is tevens fokker van Verbeterd Roodbont vleesvee.

Voor meer informatie, zie: www.vleesveevoer.nl

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Bel of mail August Offenberg, tel. 0620605170 / a.offenberg@voerwaarts.nl