Even voorstellen! Nieuwe sponsor: Schrijver Stalinrichting

in algemeen

Met genoegen stelt het Limousin Stamboek aan u een nieuwe sponsor voor:

Schrijver stalinrichting: robuuste partner van vleesveehouders

Schrijver stalinrichting heeft zich aangesloten als nieuwe sponsor van het Limousin Stamboek Nederland. Een full-line stalinrichter voor melk- en vleesveehouders dat is Schrijver stalinrichting uit Broekland (Overijssel). Met een team van circa 15 mensen bedienen ze de Nederlandse veehouderij van stalmateriaal. Het creëren van een optimale leefomgeving voor het vee is waar zij zich dag in dag uit voor inzetten. In dit artikel stellen zij zich verder aan u voor.

  

Schrijver stalinrichting heeft de ambitie om in Nederland een leidende stalinrichter te zijn. Met 50 jaar ervaring begrijpen we de uitdagingen van de veehouder en zijn we in staat om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Iedere veehouder is uniek en streeft zijn eigen doelen na. Het is daarom dat, net als bij fokkerij, stalinrichting vraagt om maatwerk en vakmanschap.

Investeren in de ontwikkeling van uw vee is een investering die zich terugbetaald. Wij zijn er van overtuigd dat een dier dat zich goed voelt in zijn omgeving beter groeit en een hoogwaardiger product oplevert. In dat opzicht levert ‘koecomfort’ rendement op en in veel gevallen ook meer werkplezier.

Naast comfort is degelijkheid een belangrijk speerpunt. De inrichting van je stal verander je niet jaarlijks en dus is het belangrijk om een kwalitatief en duurzaam product te kiezen. We zijn dan ook continu bezig om onze producten te verbeteren en sluiten geen compromissen als het gaat om kwaliteit. Wanneer de dieren zich content door de stal voortbewegen is dat voor ons als verkoper en/of monteur een van de mooiere genietmomenten binnen ons vak.

Schrijver Stalinrichting is leverancier van het Franse topmerk Jourdain in Nederland. Vraag de catalogus aan!

Naast het vee wordt er natuurlijk ook aan de veehouder gedacht. Een derde speerpunt is dan ook arbeidsgemak. We blijven onze producten continue door ontwikkelen zodat de kwaliteit van het product verbetert en minder arbeidsintensief is voor de veehouder.  Op deze manier zorgen we voor tevreden vee en een tevreden veehouder.

We ondersteunen dan ook graag het Limousin Stamboek Nederland en haar leden. Een mooie symboliek voor onze gezamenlijke passie: mooi vleesvee houden in Nederland. Wat een plaatje hé!

  

Verder praten over koetjes en kalfjes? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schrijver-stal.nl of bel 0570-531777