Zoogkoeien houders krijgen subsidie voor BVD aanpak

in algemeen

Een gezamenlijke BVD aanpak in Nederland is erg belangrijk, anders dweilen we met de kraan wijd open. Dat besef is ook aanwezig en er zijn initiatieven gaande voor een landelijke aanpak. Een van de initiatieven is de subsidie voor de onderzoeken die een zoogkoeienhouder kan aanvragen, zij het dat de aanvrager wel aan een paar eenvoudige voorwaarden moet voldoen. Ook veehouders die reeds aan een programma deelnemen, kunnen de subsidie aanvragen. U moet in ieder geval voor 1 oktober 2018 de subsidie hebben aangevraagd om in aanmerking te komen. Wees er dus snel bij, want op is op!

U kunt de subsidie heel makkelijk zelf aanvragen, klik op de link SUBSIDIE LANDELIJKE AANPAK BVD en volg de instructies op uw scherm,

Uw stamboekbestuur