Dieren te koop

 • Tweetal prachtige Qred fokstieren te koop

   Qred Monster (Millgate Joe x Alban, v. Neuf)

    

  Een zeldzaam gefokte stier! Deze jonge fokstier van slechts 13 maanden draagt een zeldzame combinatie van 1 x NT821 en 1 x Q204X genen. Wanneer veel luxueuze bespiering u aanspreekt is Qred Monster de juiste stier voor u. Menig topfokker heeft geprobeerd om deze zeldzame combinatie te fokken, maar zelden gebeurt het dat er een kalf wordt geboren met deze combinatie genen. Iedere nakomeling van deze stier heeft gegarandeerd excellente bespiering. De vader van Qred Monster is Millgate Joe (v. Rossignol) en is door Martien Vromans geïmporteerd uit de kudde van de bekende Noord-Ierse fokker Millgate. De moeder van Qred Monster is een geïmporteerde koe uit Luxemburg met veel melk en bespiering. Haar exterieur beoordeling bedraagt Ontwikkeling 86; Bespiering 87; Type 87; Benen 87; Algemene Voorkomst 87.

  Qred Lionel (Heureux x Flambo)

    

  Qred Lionel is een goed ontwikkelde stier van 15 maanden met veel breedte in de rug en kruis. Ook Lionel laat een mooie bespiering zien. Zijn vader Heureux is een stier die veel breedte fokt, met name in het kruis. Zijn nakomelingen wegen bij geboorte gemiddeld circa 44,8 kg en geeft een draagtijd van gemiddeld 292 dagen. Hiermee mag Heureux een stier genoemd worden die gemakkelijk afkalven fokt. Flambo is gefokt door de bekende keuringfokker Pimpin uit de Franse Limoges streek.

  Voor het maken van een afspraak: Martien Vromans;

  Qred Limousins; Quirijnstokstraat 15; Tilburg.

  mobiel: 0630017074; e-mail: info@kwekerijvromans.nl

  Martien Vromans; mobiel: 0630017074; e-mail: info@kwekerijvromans.nl

 • Mooie dekstier en jonge vaarzen te koop

  Te koop:

  Mooie dekstier geboren in januari 2013. Bij inschrijving in het stamboek in 2015 kreeg Ivan 87 punten voor Algemene Voorkomst (AV). Het is een brave stier die goed voor zijn kudde zorgt. Ik heb er zelf 3 jaar mee gedekt. Vanwege mijn kleine kudde is het tijd voor vernieuwing. Tevens verkoop ik 3 vaarzen van 1.5 jaar oud. Deze dametjes zijn enthousiast in de wei en gewend aan mensen om hun heen. Mooi ontwikkelde vaarzen.

  René Zuijdwegt

  Ons adres is:
  Herdershoefje 28
  4424 DB Wemeldinge

  René Zuijdwegt Telefoonnummer: 0651103525 of e-mailen: r.zuijdwegt@hotmail.nl

 • Prachtige stier te koop

  Gadin (Elephant x Adelaar) is een nakomeling van Elephant (Barthez x Imperial) gefokt door de bekende Franse fokker Rouches. In 2010 werd Elephant als jonge stier topper op het opfokstation Lanaud en uiteindelijk is Elephant verkocht aan een limousinfokker in Tjechië.

  Neem contact op met Martien Vergeer, mobiel: 0653546834 of e-mail: martienvergeer@gmail.com

Advertentie Adverteer bij ons!