Dieren te koop

 • Stamboek Limousinstier te koop: Lievenoogen Matcho

  Te koop stamboek Limousin stier: Lievenoogen Matcho

  Matcho is een zoon van Lievenoogen Hilke die toen zij drachtig was van Matcho tijdens de keuring van 2014 kampioen werd bij de vaarzen 24-34 maanden en die dag ook werd uitgeroepen tot publiekskampioen.

  Lievenoogen Hilke (Vaarzenkampioen keuring 2014; moeder van Lievenoogen Matcho)

  Lievenoogen Matcho (te koop)

  Baileys Duncan (vader van Lievenoogen Matcho)

  De vader van Matcho is de KI stier Baileys Duncan uit Ierland waar hij veel gebruikt wordt. De stier is vooral bekend om het goede karakter en het gemakkelijk kalven.

  U bent altijd welkom om de stier te komen bekijken:

  Blake Beemd 10
  6027 NW Soerendonk

  Bellen kan naar Nico: 06-26794741 of mailen: nicovanlievenoogen@gmail.com

  Lievenoogen Limousins

  Blake Beemd 10
  6027 NW Soerendonk

  Bellen naar Nico: 06-26794741 of mailen: nicovanlievenoogen@gmail.com

 • Jonge Limousin dekstieren te koop uit Franse en Engelse bloedlijnen

  Bij Cowporation in ALBLASSERDAM zijn er een paar jonge fokstieren te koop die allemaal een degelijke afstamming hebben. De jonge stieren zijn zeer goed ontwikkeld en goed bevleesd en hebben tevens een goede score voor afkalven.

  Een greep uit onze jonge fokstieren:

  Cowporation Manoir; v. Ampertaine Gigolo en uit een van onze beste koeien Claeys Iffy. Cowporation Manoir is een groot ontwikkelde stier van circa 10 maanden (geb. 31 okt 2016) met veel volume en breedte, met een zeer correcte conformatie.

  Cowporation Master; v. Ironstone Gandi en uit Cowporation Irish, dochter van Nederlands kampioen Claeys Feride en die van jongsaf prijzen wint op de nationale keuring. Cowporation Master is een lange stier, goed ontwikkeld en met veel vlees en rondingen, breed van voor tot achter en met name zijn kruis heeft opvallend mooie rondingen. De jonge stier Cowporation McFeride komt uit dezelfde bloedlijnen, is ingeschreven voor de Show & Sale van oktober as. in Carlisle, UK.

  Cowporation Mammoth; v. Ampertaine Gigolo en uit Claeys Esmee, die al jaren succesvol debuteert op nationale keuringen. Diverse afstammelingen van Claeys Esmee en volle broers en zussen van Cowporation Mammoth zijn verkocht in Engeland en Noord-Ierland en behaalde onlangs nog prijzen op de Balmoral show van 2017 in Noord-Ierland. Cowporation Mammoth is een super vleesstier, een en al bespiering, breedte en rondingen.

  Hieronder een paar foto's van de ouders en afstammelingen:

  U kunt tevens een kijkje nemen in onze splinternieuwe stal, die op een haar na wordt opgeleverd. Een afspraak kan gemaakt worden met Teus Dekker, 0655376021 of per e-mail: tdekker@cowporation.nl

  Teus Dekker

  Kortland 42

  2954 LD  Alblasserdam

  mobiel: 0655376021

 • Drachtige koeien en jonge vaarzen te koop bij Roijakkers

  Bij gewaardeerde fokker Frits Roijakkers uit Nuenen zijn er diverse mooie drachtige koeien te koop. Hij heeft ook een aantal beste gespeende vaarzen te koop. Roijakkers heeft een mooie uniforme limousinkudde en gebruikt al jarenlang super goeie stieren en doet ook veel met KI.

  Een kijkafspraak maken is zeker de moeite waard en u kunt Frits Roijakkers daarvoor bereiken op zijn mobiele nummer: 0653592720 of via e-mail: g.roijakkers02@onsnet.nu

  Het bezoekadres van Roijakkers is Gerwenseweg 10, 5674 SG, Nuenen.

  Frits Roijakkers

  Gerwenseweg 10

  5674 SG  Nuenen

  Mobiel: 0653592720

 • Tweetal prachtige Qred fokstieren te koop

   Qred Monster (Millgate Joe x Alban, v. Neuf)

    

  Een zeldzaam gefokte stier! Deze jonge fokstier van slechts 13 maanden draagt een zeldzame combinatie van 1 x NT821 en 1 x Q204X genen. Wanneer veel luxueuze bespiering u aanspreekt is Qred Monster de juiste stier voor u. Menig topfokker heeft geprobeerd om deze zeldzame combinatie te fokken, maar zelden gebeurt het dat er een kalf wordt geboren met deze combinatie genen. Iedere nakomeling van deze stier heeft gegarandeerd excellente bespiering. De vader van Qred Monster is Millgate Joe (v. Rossignol) en is door Martien Vromans geïmporteerd uit de kudde van de bekende Noord-Ierse fokker Millgate. De moeder van Qred Monster is een geïmporteerde koe uit Luxemburg met veel melk en bespiering. Haar exterieur beoordeling bedraagt Ontwikkeling 86; Bespiering 87; Type 87; Benen 87; Algemene Voorkomst 87.

  Qred Lionel (Heureux x Flambo)

    

  Qred Lionel is een goed ontwikkelde stier van 15 maanden met veel breedte in de rug en kruis. Ook Lionel laat een mooie bespiering zien. Zijn vader Heureux is een stier die veel breedte fokt, met name in het kruis. Zijn nakomelingen wegen bij geboorte gemiddeld circa 44,8 kg en geeft een draagtijd van gemiddeld 292 dagen. Hiermee mag Heureux een stier genoemd worden die gemakkelijk afkalven fokt. Flambo is gefokt door de bekende keuringfokker Pimpin uit de Franse Limoges streek.

  Voor het maken van een afspraak: Martien Vromans;

  Qred Limousins; Quirijnstokstraat 15; Tilburg.

  mobiel: 0630017074; e-mail: info@kwekerijvromans.nl

  Martien Vromans; mobiel: 0630017074; e-mail: info@kwekerijvromans.nl

 • Mooie dekstier en jonge vaarzen te koop

  Te koop:

  Mooie dekstier geboren in januari 2013. Bij inschrijving in het stamboek in 2015 kreeg Ivan 87 punten voor Algemene Voorkomst (AV). Het is een brave stier die goed voor zijn kudde zorgt. Ik heb er zelf 3 jaar mee gedekt. Vanwege mijn kleine kudde is het tijd voor vernieuwing. Tevens verkoop ik 3 vaarzen van 1.5 jaar oud. Deze dametjes zijn enthousiast in de wei en gewend aan mensen om hun heen. Mooi ontwikkelde vaarzen.

  René Zuijdwegt

  Ons adres is:
  Herdershoefje 28
  4424 DB Wemeldinge

  René Zuijdwegt Telefoonnummer: 0651103525 of e-mailen: r.zuijdwegt@hotmail.nl

Advertentie Adverteer bij ons!