Dieren te koop

 • Stamboek Limousinstier te koop: Lievenoogen Matcho

  Te koop stamboek Limousin stier: Lievenoogen Matcho

  Matcho is een zoon van Lievenoogen Hilke die toen zij drachtig was van Matcho tijdens de keuring van 2014 kampioen werd bij de vaarzen 24-34 maanden en die dag ook werd uitgeroepen tot publiekskampioen.

  Lievenoogen Hilke (Vaarzenkampioen keuring 2014; moeder van Lievenoogen Matcho)

  Lievenoogen Matcho (te koop)

  Baileys Duncan (vader van Lievenoogen Matcho)

  De vader van Matcho is de KI stier Baileys Duncan uit Ierland waar hij veel gebruikt wordt. De stier is vooral bekend om het goede karakter en het gemakkelijk kalven.

  U bent altijd welkom om de stier te komen bekijken:

  Blake Beemd 10
  6027 NW Soerendonk

  Bellen kan naar Nico: 06-26794741 of mailen: nicovanlievenoogen@gmail.com

  Lievenoogen Limousins

  Blake Beemd 10
  6027 NW Soerendonk

  Bellen naar Nico: 06-26794741 of mailen: nicovanlievenoogen@gmail.com

 • Jonge Limousin dekstieren te koop uit Franse en Engelse bloedlijnen

  Bij Cowporation in ALBLASSERDAM zijn er een paar jonge fokstieren te koop die allemaal een degelijke afstamming hebben. De jonge stieren zijn zeer goed ontwikkeld en goed bevleesd en hebben tevens een goede score voor afkalven.

  Een greep uit onze jonge fokstieren:

  Cowporation Manoir; v. Ampertaine Gigolo en uit een van onze beste koeien Claeys Iffy. Cowporation Manoir is een groot ontwikkelde stier van circa 10 maanden (geb. 31 okt 2016) met veel volume en breedte, met een zeer correcte conformatie.

  Cowporation Master; v. Ironstone Gandi en uit Cowporation Irish, dochter van Nederlands kampioen Claeys Feride en die van jongsaf prijzen wint op de nationale keuring. Cowporation Master is een lange stier, goed ontwikkeld en met veel vlees en rondingen, breed van voor tot achter en met name zijn kruis heeft opvallend mooie rondingen. De jonge stier Cowporation McFeride komt uit dezelfde bloedlijnen, is ingeschreven voor de Show & Sale van oktober as. in Carlisle, UK.

  Cowporation Mammoth; v. Ampertaine Gigolo en uit Claeys Esmee, die al jaren succesvol debuteert op nationale keuringen. Diverse afstammelingen van Claeys Esmee en volle broers en zussen van Cowporation Mammoth zijn verkocht in Engeland en Noord-Ierland en behaalde onlangs nog prijzen op de Balmoral show van 2017 in Noord-Ierland. Cowporation Mammoth is een super vleesstier, een en al bespiering, breedte en rondingen.

  Hieronder een paar foto's van de ouders en afstammelingen:

  U kunt tevens een kijkje nemen in onze splinternieuwe stal, die op een haar na wordt opgeleverd. Een afspraak kan gemaakt worden met Teus Dekker, 0655376021 of per e-mail: tdekker@cowporation.nl

  Teus Dekker

  Kortland 42

  2954 LD  Alblasserdam

  mobiel: 0655376021

 • Drachtige koeien en jonge vaarzen te koop bij Roijakkers

  Bij gewaardeerde fokker Frits Roijakkers uit Nuenen zijn er diverse mooie drachtige koeien te koop. Hij heeft ook een aantal beste gespeende vaarzen te koop. Roijakkers heeft een mooie uniforme limousinkudde en gebruikt al jarenlang super goeie stieren en doet ook veel met KI.

  Een kijkafspraak maken is zeker de moeite waard en u kunt Frits Roijakkers daarvoor bereiken op zijn mobiele nummer: 0653592720 of via e-mail: g.roijakkers02@onsnet.nu

  Het bezoekadres van Roijakkers is Gerwenseweg 10, 5674 SG, Nuenen.

  Frits Roijakkers

  Gerwenseweg 10

  5674 SG  Nuenen

  Mobiel: 0653592720

 • Drietal Qred fokstieren te koop

   Qred Mango (Ampertaine Gustav x Heureux)

  Geboren 30-09-2016; geboortegewicht 42 kilo; 287 dagen gedragen. Mango is een stier met zeer veel volume. Ontwikkeling: 88 rastype: 84 bespiering: 84 benen: 84 algemeen voorkomen: 85. Hij is groot, lang en heeft een goede sterke rug met een dikke lendene. Deze stier woog met 10 maanden 408 kilo. Vader Ampertaine Gustav is een stier die in de UK veel wordt gebruikt en zeer goed fokt. Zie foto Gustav. Moeder Qred Hailey is mijn beste fokkoe. Ze is groot, lang en goed bespierd, geeft lichte kalfjes en heeft zeer veel melk. Moedersvader Extra, zie foto.

  Qred Lionel (Heureux x Flambo)

    

  Qred Lionel is een goed ontwikkelde stier van 15 maanden met veel breedte in de rug en kruis. Geboren 02-11-2015. Ook Lionel laat een mooie bespiering zien. Ontwikkeling: 89; rastype: 87; bespiering: 87; benen: 88; algemeen voorkomen: 88.

  Zijn vader Heureux is een stier die veel breedte fokt, met name in het kruis. Zijn nakomelingen wegen bij geboorte gemiddeld circa 44,8 kg en geeft een draagtijd van gemiddeld 292 dagen. Hiermee mag Heureux een stier genoemd worden die gemakkelijk afkalven fokt. Flambo is gefokt door de bekende keuringfokker Pimpin uit de Franse Limoges streek.

   

  Qred Messie (Valseur MN x Unico LCO)

  Geboren 31-10-2016; Geboorte gewicht 50 kilo; 288 dagen gedragen. Messie is een zeer mooie stier met perfecte verhoudingen, hij is breed van voor tot achter. Hij heeft een hele goede bespiering.

  Ontwikkeling: 89 rastype: 88 bespiering: 93 benen: 87 algemeen voorkomen: 89

  Messie 1 Messie 2 

  Vader Valseur MN RRVS. Valseur is een stier waar we zelf mee hebben gefokt en een zeer goede groei geeft.  Stuk voor stuk grote lange dieren. Valsuer gaf in 2011 in Frankrijk de hardst groeiende kalveren tot speenleeftijd. Hij is een zeer grote lange stier. Zie foto Valseur.

   Valseur 1

  Moeder Qred  Gea is een koe die goed fokt, makkelijk afkalft en waar veel melk onder zit. Moedersvader Unico LCO.

  Voor het maken van een afspraak: Martien Vromans; Qred Limousins; Quirijnstokstraat 15; Tilburg.

  mobiel: 0630017074; e-mail: info@kwekerijvromans.nl

  Martien Vromans; mobiel: 0630017074; e-mail: info@kwekerijvromans.nl

 • Mooie dekstier en jonge vaarzen te koop

  Te koop:

  Mooie dekstier geboren in januari 2013. Bij inschrijving in het stamboek in 2015 kreeg Ivan 87 punten voor Algemene Voorkomst (AV). Het is een brave stier die goed voor zijn kudde zorgt. Ik heb er zelf 3 jaar mee gedekt. Vanwege mijn kleine kudde is het tijd voor vernieuwing. Tevens verkoop ik 3 vaarzen van 1.5 jaar oud. Deze dametjes zijn enthousiast in de wei en gewend aan mensen om hun heen. Mooi ontwikkelde vaarzen.

  René Zuijdwegt

  Ons adres is:
  Herdershoefje 28
  4424 DB Wemeldinge

  René Zuijdwegt Telefoonnummer: 0651103525 of e-mailen: r.zuijdwegt@hotmail.nl

Advertentie Adverteer bij ons!