Dieren te koop

 • Fokstier Qred Heureux te koop!

  Heureux is geboren op 21 juli 2012 (5 jaar) en geeft mooie lange kalveren met goede bespiering en makkelijke geboortes met een mooi breed kruis. Gemiddelde draagtijd van 292 dagen Gemiddelde geboortegewicht is 44,8 kilo.
  Deze prachtige fokstier is een drager van 2 x het typische Limousin profitgen F94L. U kunt contact opnemen met Martien Vromans, T: 0630017074 of een e-mail sturen: info@kwekerijvromans.nl

  Martien Vromans, T: 0630017074 of een e-mail sturen: info@kwekerijvromans.nl

 • 4 mooie vaarzen te koop

  Wegens inkrimpen van zijn veestapel verkoopt Mart Brounen 4 mooie fokvaarzen van beste bloedlijnen.

  Hieronder Lea en Liedy als twee volle zussen met vader Faluron (v. Coyote) die in 2015 nog mannelijk reservekampioen werd op de keuring. Coyote (v. Orgueilleu) is een bekende Franse stier die enorm goed gefokt heeft bij de eigenaar Earl De Lileho in Brittanie. Van moederskant is Faluron een Robuste.

   

  Eerste foto is Laura met een combinatie van Faluron x Mas du Clo, een vleestopper maar ook met skeletgroei in de genen en de foto daarna is Lisa met een bijzondere maar ook een zeldzame combinatie van moeders bloedlijn (Faluron x Dauphin).

   

  Deze vaarzen zijn perfect geschikt voor een Limousinfokker die kwalitatief vrouwelijk fokmateriaal zoekt om zijn veestapel aan te vullen. U kunt Mart Brounen voor een afspraak bereiken via e-mail: martenniekebrounen@gmail.com of per telefoon: 045-4051676.

  Mart Brounen

  Telefoon: 045-4051676
 • Te koop: Drietal prachtige fokstieren

   Qred Monster (Millgate Joe x Alban, v. Neuf)

      

  Een zeldzaam gefokte stier! Deze jonge fokstier van slechts 13 maanden draagt een zeldzame combinatie van 1 x NT821 en 1 x Q204X genen. Wanneer veel luxueuze bespiering u aanspreekt is Qred Monster de juiste stier voor u. Menig topfokker heeft geprobeerd om deze zeldzame combinatie te fokken, maar zelden gebeurt het dat er een kalf wordt geboren met deze combinatie genen. Iedere nakomeling van deze stier heeft gegarandeerd excellente bespiering. De vader van Qred Monster is Millgate Joe (v. Rossignol) en is door Martien Vromans geïmporteerd uit de kudde van de bekende Noord-Ierse fokker Millgate. De moeder van Qred Monster is een geïmporteerde koe uit Luxemburg met veel melk en bespiering. Haar exterieur beoordeling bedraagt Ontwikkeling 86; Bespiering 87; Type 87; Benen 87; Algemene Voorkomst 87.

  Qred Lionel (Heureux x Flambo)

     

  Qred Lionel is een goed ontwikkelde stier van 15 maanden met veel breedte in de rug en kruis. Ook Lionel laat een mooie bespiering zien. Zijn vader Heureux is een stier die veel breedte fokt, met name in het kruis. Zijn nakomelingen wegen bij geboorte gemiddeld circa 44,8 kg en geeft een draagtijd van gemiddeld 292 dagen. Hiermee mag Heureux een stier genoemd worden die gemakkelijk afkalven fokt. Flambo is gefokt door de bekende keuringfokker Pimpin uit de Franse Limoges streek.

  Qred Loek (Heureux x Extra)

     

  Qred Loek is een stier van 16 maanden oud en is een stier met veel ontwikkeling en bespiering zoals de foto wel laat zien. Heureux is hierboven reeds besproken en Extra is een RJ stier uit het Franse Lanaud, Boisseuil.

   

  Voor het maken van een afspraak: Martien Vromans;

  Qred Limousins; Quirijnstokstraat 15; Tilburg.

  mobiel: 0630017074; e-mail: info@kwekerijvromans.nl

  Martien Vromans; mobiel: 0630017074; e-mail: info@kwekerijvromans.nl

 • Mooie dekstier en jonge vaarzen te koop

  Te koop:

  Mooie dekstier geboren in januari 2013. Bij inschrijving in het stamboek in 2015 kreeg Ivan 87 punten voor Algemene Voorkomst (AV). Het is een brave stier die goed voor zijn kudde zorgt. Ik heb er zelf 3 jaar mee gedekt. Vanwege mijn kleine kudde is het tijd voor vernieuwing. Tevens verkoop ik 3 vaarzen van 1.5 jaar oud. Deze dametjes zijn enthousiast in de wei en gewend aan mensen om hun heen. Mooi ontwikkelde vaarzen.

  René Zuijdwegt

  Ons adres is:
  Herdershoefje 28
  4424 DB Wemeldinge

  René Zuijdwegt Telefoonnummer: 0651103525 of e-mailen: r.zuijdwegt@hotmail.nl

 • Prachtige stier te koop

  Gadin (Elephant x Adelaar) is een nakomeling van Elephant (Barthez x Imperial) gefokt door de bekende Franse fokker Rouches. In 2010 werd Elephant als jonge stier topper op het opfokstation Lanaud en uiteindelijk is Elephant verkocht aan een limousinfokker in Tjechië.

  Neem contact op met Martien Vergeer, mobiel: 0653546834 of e-mail: martienvergeer@gmail.com

Advertentie Adverteer bij ons!