Limousin Stamboek Open Dag bij Familie Berden op 2 september as.

in algemeen

Het doet het bestuur veel genoegen u hartelijk uit te nodigen tijdens de open dag van 2 september die bij de familie René Berden op hun boerderij zal worden gehouden.

Tijdens deze open dag wordt er voor u een interessant programma in elkaar gedraaid en u kunt rekenen op veel gezelligheid en veel Limousin onder elkaar. Bovendien zal een gastspreker een presentatie houden over het belang van hoorns op rundvee en u ook onthalen op het oordeelkundig en veilig hanteren van vleesvee.

Als bestuur stellen wij het enorm op prijs dat de familie Berden hun locatie beschikbaar wilt stellen en zijn hun daar zeer erkentelijk voor.

U wordt op 2 september a.s. om ongeveer 11:00 verwacht met koffie en iets lekkers. De rest van de dag zorgen wij voor het eten en drinken.

We willen zo snel mogelijk weten hoeveel mensen er komen, zodat er met de inkopen rekening gehouden kan worden. Wij vragen u daarom om voor 15 augustus uw deelname te bevestigen via de e-mail die naar u is verzonden en door het vakje naast de datum in de email link aan te vinken en op te slaan of gewoon een mailtje te sturen naar secretaris@limousin-stamboek.nl

Namens het stamboekbestuur,

Daan Venter, secretaris